i'll have another one of this

Beer, pivo, sor, leann, ale, stout, kolsch

Friss topikok

Hobgoblin

2008.07.11. 23:50 Gaius Baltar

 Dolgozni kéne, de ma már nincs kedvem, pláne, hogy jelenleg péntek este van, ergo pubba kéne menni haverokkal. Lustaság viszont nagy úr, de a sör nem maradhat el. Nézzük mi a mai adag.

Hobgoblin már lehűlt, legyen akkor ez. Forrásország Nagy Britannia, azon belül pedig Anglia. Az angol ale-k minősége nagyon szór, nagyon finomat éppúgy kifoghat az ember, mint iszonyat pocsékat. Ezt a sört ajánlották, így aztán van elvárásom a velem szemező 500ml 5.2%-os buborékozó itallal szemben.

 A készítmény színe kicsit borostyánszerű, vöröses. Kilkenny-nél kicsit sötétebb, nem tudom a fotón mennyire jön majd át, rendes gép híján mobillal lőttem.

Ízre kellemes, nagyon kicsit fanyar. Meglepően lágy, megkockáztatom kicsit vizes. Címkéje szerint 

"The Legendary Hobgoblin is a blend of smooth, rich flavours from chocolate and crystal malts, combined with a refreshing bitterness..."

 

Hát, ebből a keserőség és a maláta érezhető, a csokolád

é lemaradt. Síma, lágy utóízre is, egy határozott 7/10-re tudnám skálázni, ha akarnám.

 

Szólj hozzá!

Címkék: uk angol ale hobgoblin

A bejegyzés trackback címe:

https://leann.blog.hu/api/trackback/id/tr75564480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása